Ja momenti kur i pandehuri vritet në Gjykatë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një gjykatë në ShBA gjatë një seance gjyqësore. Një i pandehur sulmoi dëshmitarin me një stilolaps për ta vrarë, i cili qëllohet për vdekje nga një polic në sallën e gjyqit.Pamjet tregojnë të gjithë ngjarjen dhe kohën e shkurtë në të cilën ka ndodhur gjithçka.Në video shihet…Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë