Ora e Blerim Destanit kushton sa dy banesa, çmim marrmendës

Blerim Destani krijoi karrierën e tij në Gjermani dhe është një ndër aktorët që bëri krenar shqiptarët me sukseset e tij atje.Blerimi përveç famës ai ka përfituar edhe një jetë të mirë financiare, përcjell ORAvip.Ai shpesh edhe e ekspozon këtë jetë tek ndjekësit e tij të shumtë në rrjetet sociale.Një orë e Blerim Destanit kushton…Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë