Një shpirt festiv si Labinot Gashi…Nuk do ta besoni ku ka realizuar foto

Ai këtë verë u martua me Qëndresën të cilët bën një dasmë shumë të madhe që bëri shumë bujë në media. Labi dhe Qëndresa janë shumë aktiv në rrjetet sociale ku bëjnë pastime nga më të ndryshmet.

Në prag të festave të fundvitit, të gjithë po realizojnë fotosesione të ndryshme. E një foto e ka realizuar edhe Labi duke e shfaqur shpirtin e tij festiv. Për më tepë klikoni linkun e radhës