Nusja e Albatritit nuk i ka problem kilogramët e tepërt, ky postim dëshmon..

Albatriti dhe Egzona tashmë janë ndër ҫiftet më të njohura dhe më të dashura për publikun. Kohëve të fundit Egzona është shumë aktive dhe mjaftë e përfolur.

Në një kohë u kritikua se kishte kilogram të tepërt, por siç duket kjo nuk i bën përshtypje asaj. Sot ajo ka publikuar një fotografi në të cilën shihet duke ngrënë ëmbëlsira, e nuk e ka problem që shëndoshet. Për më teper klikoni linkun e radhës – link