Imazhi më i bukur babë e bijë, Albatriti dhe vajza e tij vijnë me foton më të ëmbël

Këngëtari i preferuar nuk nheziton asnjëherë që imazhe të tilla t’i ndajë edhe me fansat e tij që çuditërisht më tepër se për çdo këngëtarë tjetër, kanë një kureshtje të madhe për jetën e tij.

Ai ka bërë dedikimin më të veçantë për të voglën e tij duke e shoqëruar me fotografinë më të ëmbël që mund të realizojnë babë e bijë. Klikoni linkun e radhës për më teper.