A janë ndarë Seldi dhe Mimoza? Sqarohet çdo gjë

Duket se postimi i këngëtarit gjatë ditës së sotme ka hedhur poshtë çdo thashethem. Seldi ka publikuar në foto të Mimozës ku krahas saj shkruan “Të dua beb”,-përfundon këngëtari duke hedhur poshtë çdo dyshim se ata vijojnë të jenë së bashku dhe më të dashuruar se kurrë.

Seldi dhe Mimoza u fejuan pak muaj më parë në një ceremoni mjaft tradicionale. Aktualisht të dy jetojnë në Zvicër.