Një tjetër fustan ‘mahnitës’ nga Nora…Por, kështu nuk ka provokuar asnjëherë…


Këngëtarja Nora Istrefi është një ndër femrat m   atraktive shqiptare. Njihet për bukurinë dhe format perfekte trupore, për të cilat ajo vazhdimisht kujdeset në palestër.

Këngëtarja u paraqit me një fustan të shkurtër i cili ishte tejet provokuese, pasi i zbulonte shumë gjoksin asaj.Duket se me këtë veshje Nora do të paraqitet në programet fesvite në netët e vitit të ri. Klikoni linkun në vijim për të parë fotot
 
link