Doktori nga Egjipti zbuloi mjetin natyral përmes Kur`anit që rikthen shikimin deri në 99%

Në të ardhmen, një kompani farmaceutike zvicerane do të fillojë prodhimin e ilaçit të quajtur ” Kura Kur’anore”. Ky medikament u zbulua nga Abdul Basit Mohammed dhe pretendohet të rivendosë vizionin deri në 99 përqind. Ai pohon se ky ilaç u gjet në librin e shenjtë islamik të Sures Jusuf, vargu 84 .
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë