Djali i kërkon të dashurës të paguaj secili të vetat, por ajo cfarë i ndodhë!

Djali i kërkon të dashurës të paguaj secili të vetat, por …Shpesh ndodh që mes një çifti, më së shumti të paguaj djali, por ka dhe nga ato raste kur vajza merr faturën dhe të nxjerr nga situatë.Këtë zgjidhjen e dytë ka shpresuar dhe një i ri por pa sukses. Më poshtë mund të lexoni mesazhet komike të shkëmbyera mes një çift.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë