Italianet kurrë nuk mbajnë dietë: Këtë truk prej 15 minutave e përdorin për humbje të peshës

italianet janë të njohura për kënaqje me ushqim, mirëpo kjo nuk do të thotë që pajtohen me tepricën e kilogramëve.
Në mbajtjen e linjës së trupit u ndihmon edhe truku i përditshëm prej 15 minutave të cilin gjithkush mund ta kopjojë, transmeton Telegrafi. Italianet kanë qasje relaksuese ndaj ushqimit dhe konsumojnë çdo gjë që dëshirojnë.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë