Lexoje menjëherë! Ja kur është ora e duhur që të pini kafen

Sipas një studimi nëse gjëja e parë që konsumoni në mëngjes është kafja, atëherë ju vetëm do të ndiheni më të lodhur. Sipas trajnerit Max Lowery, rekomandohet që ajo të konsumohet rreth orës 9:30 dhe 11:30 të mëngjesit, në mënyrë që të ndiheni më të freskët para një takimi apo më të fuqishëm para stërvitjeve fizike.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë