Ky është një nga ushqimet që shkakton kancerin më të madh. Ndaloni së ngrëni menjëherë!

Njihen më shumë se 200 lloje kanceresh, ku më të zakonshëm janë ai i lëkurës, mushkërive dhe gjirit. Ushqimi është thelbësor në parandalimin e kancerit. Por, një pjesë e tyre janë shumë të rrezikshme për shëndetin. Hot dog-u është një nga ushqimet më të dashur për një pjesë të madhe njerëzish. Në Shtetet e Bashkuara.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë