Ata nuk sëmuren kurrë, nuk e dinë ç’është kanceri dhe jetojnë 100 vite. Ja sekreti i tyre

Njerëzit Hunza janë një popullsi e vogël, që ndodhet në pjesën veriore të Pakistanit dhe besojnë se janë njerëzit më të shëndetshëm, më të lumtur dhe më të gjallë në botë.
Ata janë të vetmit që nuk e njohin kancerin si sëmundje. Sipas gazetës AMA, Dr. Robert McCarrison pohon se asnjë prej tyre nuk ka vuajtur nga kanceri.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë