Hiqni çdo shenjë të trupit në më pak se 1 muaj

Shenjat e lëkurës janë diçka e zakonshme që mund t’i ketë çdo njeri. Ato vijnë si rezultat i operacioneve, plagëve apo djegieve. Për disa nuk përbëjnë problem, ndërsa të tjerët i konsiderojnë një problem të madh estetik që duhet të zgjidhet. Ka shumë mënyra për të zvogëluar ose eliminuar plagët, si kirurgji, trajtim me lazer dhe kremra.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë