Si të parandaloni rrahjet e shpeshta të zemrës, për një minutë!

Shumë prej nesh janë ndodhur në situata ku ndonjëri nga pjesëtarët e familjes ka patur rrahje të shpeshta zemre. Në këtë artikull do të ofrojmë dy metoda të thjeshta, por efektive, që mund të ndihmojnë në normalizimin e rrahjeve të zemrës. Në një tas hidhni ujë të ftohtë. Lageni fytyrën me ujë dhe nëse keni akull.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë