‘Më sill nuse në shtëpi pastaj le të vdes… ‘ Bert Dumani shpërthen në lot


Sa herë ka qenë i ftuar në studion e “Rudina”, Bert Dumani, drejtori i programacionit në Tv Klan, ka folur gjithmonë për programet e reja, serialet turke aq të ndjekur të publikun shqiptar, si dhe projektet e reja që Tv Klan sjell në çdo sezon. Këtë herë, rikthimi në të njëjtën studio ka qenë jo vetëm për të rejat nga programacioni, departamenti të cilin ai drejton prej disa vitesh.

Për më tepër hap linkun e radhes