Naser Rafuna publikon imazhin më të ëmbël me djalin e tij


Ai ka një jetë të qetë martesore dhe është një baba dhe burrë i përkushtuar ndaj familjes dhe ky është roli më i mirë që ka në jetën e tij. Një fotografi e ëmbël që ka publikuar aktori, shihen babë e bir në një foto, ku Naseri e ka marrë atë në një shëtitje vetëm ata të dy.

Për më tepër hap linkun e radhes.