Ariana nuk ndalet, bëhet aq e re sa kur e takoi Ermalin


U bë nënë për disa herë po ajo në fotot e fundit po duket sikur të ishte në moshën e adoleshëncës kur ajo u njoh me Ermalin. Ariana ka realizuar një set fotografik ku në fokus është ajo dhe pamja e saj tejet joshëse. Në këto foto të gruas së tij Ermali do të dashurohej edhe njëherë.
Për më tepër hap linkun e radhes