Teuta dhe Tara vishen njësoj, shikoni sa bukur duken


Titulli nënë që për herë të parë ia dha Tara është roli të cilin e ekspozon çdo herë Teuta.Është nënë e dy vajzave dhe e më e madhja e saj është rritur aq sa për ta ‘imituar’ nënën e saj në veshje. Në këtë foto ato dyja shihen të jenë veshur me po të njëtin stil duke iu ngjarë princeshave të ‘Disney’
Për më tepër hap linkun e radhes