Shpetim Desku e kall ‘qyqekun’ me gruan e tij bukuroshe


Të kenë qenë në ndonjë aheng familjar apo në ndonjë program televiziv, kjo ende nuk dihet. Mirëpo çifti duken aq bukur bashkë në këtë foto sa që të krijojnë përshtypjen se ata kanë lindur për njëri-tjetrin. Ne ua sjellim këtë foto që ta shihni se si po duken Arta dhe Shpëtimi.
Për më tepër hap linkun e radhes