Xhansu bëhet një bjonde, do t’iu çmend me pamjen

Xhansu është prej aktorëve më të bukura turke e cila në një moshë shumë të re arriti të bëhet pjesë e ekranit turk, përcjell ORAinfo.

Leyla Tanlar është emri i saj dhe ajo tanimë ka ndryshuar look-un klasik me të cilin jeni mësuar ta shihni.
Një bjonde kaq simpatike dukë lënë pas flokët e zeza natyrale që kishte. Aktorja është bërë shumë më e bukur se sa që ishte.Zbardhja e flokëve është bërë trend që nuk e ka ndërmend të ndalet.

Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link