Disa nga simptomat më të zakonshme të stomakut dhe çfarë thonë për shëndetin tuaj

Disa nga simptomat më të zakonshme të stomakut dhe çfarë thonë për shëndetin tuaj

Problemet me stomakut janë më të këqijat dhe ndonjëherë mund të jenë të turpshme (të gjithë kemi përjetuar diarre, apo jo?). Ekzistojnë lloje të ndryshme dhimbjesh dhe secila prej tyre mund të japë një pasqyrim të asaj çfarë ndodh në zorrë. Më poshtë gjeni disa nga simptomat më të zakonshme të stomakut dhe çfarë thonë për shëndetin tuaj:
Djegie në gjoks
Çfarë mund të jetë: Acid refluks Kur ju keni acid refluks, acidi i stomakut duket sikur po ju kalon në gjoks. Shumë prej jush mund të përjetoni një ndjesi djegie poshtë gjoksit.

Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link