E vërteta e “hidhur” për Andrra Destanin dhe Sinan Hoxhën

Image result for andrra destani

​Andrra Destani, tanimë bashkëshortja e këngëtarit të mirënjohur të muzikës popullore, Sinan Hoxha, është një emër mjaft i përfolur në media kohët e fundit. Jo vetëm për shkak të famës së bashkëshortit, por edhe për jetën luksoze që bën ajo dhe familja e saj, modelja 24-vjeçare është vënë në qendër të mediave rozë për muaj me radhë.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link