A e dini çka bën Shpetim Desku para emisionit me familjen e tij?

Shpetim Desku u njoh nga publiku në cilësinë e humoristit për të depërtuar më vonë si moderator. Atë tanimë e njeh shumica e publikut kosovar, përcjell ORAinfo.

E shumë prej tyre edhe janë të interesuar për jetën e tij private në lidhje me familjen e tij.Ai është një burrë dhe baba i përkushtuar, e momentet nga jeta e tij private shpesh edhe i ndanë në rrjetet sociale.

Një argëtim me fëmijët e tij duket se është një rutinë para emisionit.

Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link