Shyhretja një vjehrrë e rreptë,i ka këto kërkesa për të dashurin e Engjëllushes


‘Ishalla e ka një kismet të mirë që di me trajtu, e mbështet në karrierë dhe e ndihmon, ashtu siç e kam pasë unë’ – deklaroi këngëtarja Behluli.

Nuk thuhet kot që vajzat gjithmonë kërkojnë mashkull me tiparet e babait dhe mbase në këtë pjesë, nëse i përmbahet mitit, Shyhretja mund të rrijë e qetë për të bijën.
Për më shumë informata rreth artikullit hap linkun/linqet më poshtë