Një lajm shumë i mirë për Shyhreten dhe Engjin…Do të ‘ҫmenden’ nga gëzimi kur ta dëgjojnë…

Kaq është shifra që Shyhrete Behluli dhe Engjëllusha Salihu e kanë arritur në Youtube me klikime me këngën e tyre ‘Nuse Kosovare’, shkruan lajmi.net

Ky projekt muzikor i lansuar kohë më parë, mori pëlqimin e publikut për shkak të temës që trajtoi kënga, e që është këshillat e nënës dhënë bijës së gjendur në kurbet.

Përpos ‘Nuse Kosovare’, Shyhretja dhe vajza e saj Engji kanë edhe dy duete tjera shumë të pëlqyera po ashtu.

Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link