Pas këngës për vajzën, Albani dhe Miriami vijnë me fjalë prekëse: Më mungojnë…

Alban Skenderaj dhe Miriam Cani janë ndër ҫiftet më të dashura për publikun shqiptar, shkruan ORAinfo.

Albani këtë vit ka qenë shumë aktiv sa i përketë projekteve muzikore, përderisa Miriami është marr më shumë me përkujdesjen ndaj vajzës së tyre. Duke mos u parë kështu bashkë për një kohë të gjatë ata u rikthyen duke realizuar kështu një projekt të përbashkët të titulluar “Dhurata”, i cili i dedikohet vajzës së tyre Amelias.

Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link