Tensioni i lartë, gjysma e njerëzve me këtë gjendje janë në rrezik

Tensioni i lartë, gjysma e njerëzve me këtë gjendje janë në rrezik

Simptomat e tensionit të lartë përfshijnë dhimbje koke, lodhje dhe vështirësi në frymëmarrje. Por shkencëtarët kanë zbuluar se gjendja është lidhur me një nga kanceret më të zakonshme në Britani të Madhe. Më shumë se gjysma e pacientëve të kancerit të mushkërive gjithashtu kanë presion të lartë të gjakut, ka pohuar një studim.

Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link