Pse Albatriti është një burrë me fat ?

Ata të dy kanë shumë ndjekës në rrjetet sociale, ku janë aktiv dhe bëjnë postime të shumta.Sonte Egzona ka bërë disa postime ku ndër to është edhe një bakllava.A thua ajo e ka përgatitur atë për Albatritin…
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link