Shikojeni se si i këndon Linda Morina vëllaut të saj të vdekur

Këngëtares Linda Morina, ditë më parë i vdiq vëllau në një aksident tragjik afër Drenasit, shkruan Gazeta NewBorn.
Pas kësaj ngjarje tragjike, Linda është prekur shumë, ku prap ka gjetur kohë për Facebook.

Ajo ka postuar kohë pas kohe fotografi nga varri dhe arkivoli i të vëllait.
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës- link