Agnesa një kukull e vërtetë me pamjen e fundit…Do t’iu mahnit…


Agnesa Vuthaj është ish misi kosovar dhe modelja e njohur e cila shquhet për pamjen e saj të bukur. Ajo së fundi ka postuar një fotografi në llogarinë e saj në “Instagram” ku duket shumë e bukur teksa shfaqet me grimin e rënduara dhe modelin e flokëve.

Agnesa ka kohë që ka dorëzuar kurorën e misit por jo edhe bukurinë e saj e cila sa po vjen e po i shtohet.
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun