Agnesa motra e Labit ka shumë për të treguar nga dasma e tij


Labin e njihni të gjithë, e dikur edhe motra e tij Agnesa ishte mjaftë e njohur, pasi fotografohej si modele nga fotografët më të njohur në vend.

Agnesa ka kohë që e ka lënë prapa krahëve modelimin, e madje edhe angazhimin si producente në televizion, punë të cilen e bënte me shumë dashuri. Ndonëse më nuk merret me modë, ajo vazhdon të jetë e modës dhe të vishet me stil.
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun