A janë telefonat celularë shkaktarë të kancerit?

Dyshim i arsyeshëm nuk duhet të përjashtohet dhe për këtë arsye është mirë të kryhet një studim mbi një mostër të madhe të subjekteve, në të cilat ekspozimi ndaj telefonave celularë monitorohet me kalimin e kohës dhe ndërlidhet me shfaqjen e mundshme të tumoreve të trurit.

Ndërkohë, unë do të rekomandoj shmangien e telefonatave të gjata ose të padobishme dhe do të inkurajojë përdorimin e kufjeve dhe mbajtjen e telefonit larg nga trupi kur nuk e përdorni.
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun