Ankthi mund të largohet në këtë mënyrë!

“Përpos përzgjedhjes së gjësendeve të shëndetshme ushqimore, konsumimit të sasive të mjaftueshme të lëngjeve dhe evitimit të kafeinës dhe alkoolit, ekzistojnë edhe metoda të tjera për largimin e ankthit me anë të ushqimeve”, thotë ekspertja, dr. Uma Naidoo

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun