Ja në çfarë pozicioni fotografohet Afrona me Shpetim Deskun

Duke qenë interesimi i madh i publikut që Afrona edhe pse pa profesion që e bën të famshme, të jetë në media. E këtë kërkesë të publikut Shpetimi ia ka plotësuar duke e ftuar edhe atë krahas Bleros. Së fundi ishte koha për një fotografi të përbashkët mes mysafirëve dhe moderatorit.

Poza që merr Afrona afër Shpetimit është ajo që tërhoqi vëmendjen në këtë këtë fotografi.
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun