Eksluzive: Tuna rrëfen për herë të parë lindjen cezariane dhe me komplikime

Eksluzive: Tuna rrëfen për herë të parë lindjen cezariane dhe me komplikime (FOTO)

Për këto gjashtë muaj përsa mori epitetin e nënës këngëtarja e njohur Tuna është shfaqur shumë e rezervuar sa i përket jetës private dhe ardhjes në jetë të bebushit.

Por për herë të parë përmes një seti fotografik që ka publikuar në Instagram Tuna rrëfen se gjithqka që ajo dhe mjekët kishin planifikuar për një lindje normale kishte dështuar !
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun