Jo vetëm aktore e suksesshme…Ja ҫfarë bën tjetër ‘Pajtesa’ e “Ҫka ka shpija”…

Ajo u bë e njohur nga roli i saj si Pajtesa në serialin vendor ‘Ҫka ka shpija’.Edhe pse aty luan një vajzë fshatare dhe pa stil, në jetën reale Fiona është një vajzë shumë moderne.

Ajo tashmë është shumë aktive në rrjetet sociale, ku bën postime të shumta.Përmes postimit të një libri sonte, ajo tregon që pos aktrimit, hobi i saj është leximi…

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun