Nusja e Medës feston sot ditëlindjen…Ky ishte urimi i tij në mesnatë për Lulën…

Meda është i martuar me Lulën dhe ka fëmijë, të cilët janë një familjë shumë e bukur dhe e Lumtur.Sot Lulja feston ditëlindjen dhe Meda nuk e ka humbur rastin që ta urojë atë me të ndërruar data.

“Urime ditëlindjen ylli jem” – kanë qenë fjalët e Medës për bashkëshorten…
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun