Sa shumë është plakur Vesa Luma…Ҫfarë ka ndodhur kështu me të…

Ajo tash e një kohë është në lidhje me reperin shqiptar Big Basta, të cilët edhe kanë një djalë së bashku.
Por, sot ajo ka publikuar një fotografi të saj, në të cilën duket se është plakur shumë.Shikojeni foton më poshtë dhe vlersojeni vet

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun