Majlindës i dështojnë operacionet…Ҫfarë ka ndodhur me hundën e saj…

Majlinda është një femër mjaftë e bukur dhe atraktive, e për ta kuptuar këtë mjafton të viziojmë njëherë profilin e saj.
Por, gjithashtu vërehet se ka edhe ndërhyrje kirurgjike, madje në fotografinë e fundit të postuar nga ajo vërehet hunda e deformuar. Siҫ duket edhe operacionet e Majlindës kanë filluar të dështojn.

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun