Nuk do ta besoni që është ajo, kështu dukej Teuta Krasniqi në fillim
shblshtoday

Nuk do ta besoni që është ajo, kështu dukej Teuta Krasniqi në fillim

Teuta Krasniqi është aktorja shumë e dashur për publikun kosovar. Ajo me rolet e saj u rrëmbeu zemrën shumë personave.
Mirëpo a e mbani mend si dukej ajo në fillimet e saj? Karakterizohet si bjonde por ajo në të vërtetë është një brune tipiken dhe këto fotografi të së kaluerës e dëshmojnë më së miri këtë.

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun