Pas vdekjes së vëllait ja çka po bën Linda tani


Duket se sot mori fund gjithçka, duke filluar nga foto e profilit që Linda e kishte vendos një foto me fustanin tashmë të famshëm me shqiponje. Duket se ajo ka filluar t’i kthehet normalitetit të saj, e të duket siç jemi mësuar ta shohim.
Tashmë Linda do ta ketë jetën si zakonisht, por me një dhembje të madhe që siç thotë dhe ajo vet që asnjëherë nuk mund ta harroj vëllanë tashmë të ndjerë.
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun