Cfar po ndodhe mes aktorve te serialit “Ҫka ka shpija” ?

Ndër rolet kryesore është aktori Dardan Gashi- Hamdia si dhe Agan Asllani me rolin e doktorit, të cilin e shohim më rrallë në serial.Por, dy aktorët në jetën e përditshme janë miq shumë të mirë, madje sonte ata kanë provuar forcën e tyre në mundjen e dorës.
Këtë e ka publikuar Dardani në rrjetin social Instagram. Në fund të garës ishte Dardani (Hamdia) ai që fitoi kundër ‘doktorit

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun