Nuk i ngjan aspak, kjo është motra sportiste e Remzie Osmanit

Ditëve të fundit lajmet rreth këngëtares Remzie Osmani nuk kanë të ndalur. Vetë ylli i muzikës popullore ka vendosur të jetë më e hapur rreth jetës private, andaj edhe fokusimi i medias dhe publikut është më i madh.
U zbuluan prindërit e saj, mbështetësit e karrierës, e tani ju njohim edhe me motrën e këngëtares sonë. Motra e Remzies ka studiuar për Edukatë Fizike dhe është tashmë punon si arsimtare e fizkulturës.

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun