Mihrija, Vjollca, nusja e Medës dhe e Sinanit dalin bashkë, por ja ku është vëmendja…

Edhe pse këngëtarja ka një moshë, për të sikur vitet kanë ndaluar.Ajo është një shembull për bukurinë dhe linjat e saj, që nuk i humbi as edhe njëherë. Mihrija është shumë aktive në emisione por edhe në llogaritë e rrjeteve sociale, ku thuajse çdo ditë befason ndjekësit me postime të ndryshme. E kësaj radhe, ajo shfaqet mes Andrrës, Vjollcës dhe Lules, gruas së Medës.

E siç duket gjithë fokusin e merr gjoksi i saj dhe pamja që duket aq rinore sa të jep përshtypjen që për Mihrijen koha është ndalur.

E në fotografinë e dytë shihen edhe Lori, Violeta Kajtazi dhe Shqipe Abazi. Këngëtarja ka një shoqëri të madhe dhe raporte të mira me gjithë estradën, andaj shpesh e shohim të pranishme në shumë evente dhe të fotografuar me shumë miq të saj.

Per te lexuar me shume hap /linkun/linqet me poshte