Befason Labi në emision live, Ja pse i hyra politikës, jo për të bërë para por…. (Video)

I ftuar në emisionin n’Kosovë Show, këtë javë është deputeti i AKR-së, Labinot Tahiri, shkruan Gazeta NewBorn.
Labi, ka folur për shumë gjëra në këtë emision.

Sikurse në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur show interesant dhe momente ku ka plasur edhe gazi.Labi, ka treguar se përse i ka hyrë politikës.

Per te lexuar me shume hap /linkun/linqet me larte ose poshte