Lajm i fundit – çfare komenton gruaja e Sinanit ne kete foto ?

Se janë kolegë të mirë e kanë dëshmuar shumë herë. Fotografitë e përbashkëta që realizojnë dhe ndejat e shumta të tyre kanë bërë që Sinani dhe Vjollca të jenë miq shumë të mirë, përcjell ORAinfo.

E nga kjo miqësi është krijuar edhe një e re, ajo mes Vjollcës dhe gruas së tij, Teutës.

Janë dy shoqe shumë të mira që Sinanin e kanë shokun më të hareshëm të grupit.

Pavarësisht miqësisë së ngushtë, kur është fjala për afërsinë e tepërt do të reagonte çdo kush.

Të kundërtën e kësaj e bëri gruaja e Sinanit, e cila i komplimetojë për fotorafinë ku ata të dy shfaqeshin të përqafuar.$

Per te lexuar me shume hap /linkun/linqet me larte ose poshte