Kjo është nëna e Norës dhe Erës, ua kalon edhe vajzave!!

Duket se këngëtaret Istrefi e kanë gjenetike pamjen dhe trupin e tyre, shkruan “Kosovarja”.

Të gjithë e njohim këngëtaren e dikurshme Suzana Tahirsylaj – Istrefi, është nëna e këngëtareve tona shumë të pëlqyera Norës dhe Erës.

Edhe ajo dikur kishte famë, por, kohën e fundit është larguar nga skena muzikore, duke i lënë të bijat që ta vazhdojnë rrugën e muzikës.

Per te lexuar me shume hap /linkun/linqet me larte ose poshte

Suzana njihet për zërin dhe këngët e saj të mira që ka në arkivin e saj. Disa nga këngët e saj janë edhe në kanalin YouTube, ku më poshtë një këngë nga Suzana ua kemi sjell që ta dëgjoni.