Afrona shfaqet e lumtur, por jo në krahët e Bleros!

Afrona Dika është modelja e njohur shqiptare dhe e fejuara e këngëtarit Blero.

Ajo së fundi ka postuar disa fotografi në llogarinë e saj në “Insta Story” në të cilat shfaqet shumë e lumtur por jo në krahët e Bleros.

Afrona në këtë fotografi shihet duke bërë pazar dhe duket se kjo e lumtur.

Per te lexuar me shume hap /linkun/linqet me larte ose poshte