Cila është mosha ideale për të mbetur shtatzënë? Tregon eksperti

Sipas doktoreshës Dr. Gillian Lockwood, ekziston një moshë ideale kur jemi në top formë fizike për të mbetur shtatzënë.

Dhe fatkeqësisht, kjo moshë ideale është në mes të periudhës kohore kur shumica prej nesh përpiqemi t’i zgjidhim problemet e jetës, sepse mosha ideale është 25 vjeç.

Dr. Gillian thotë se mosha 25 vjeçare është koha e saktë kur vajzat e sotme e përfundojnë shkollimin dhe përpiqen të përkushtohen pas karrierës, t’i paguajnë borxhet e studimeve dhe ta gjejnë dikë me të cilin dëshirojnë të krijojnë familje

Kliko linkun per me teper